Welkom bij Natuurkampeerplaats De Kunne

GEACHTE KAMPEERDERS

Allereerst heten wij u van harte welkom op onze internetsite. Wij hopen dat u via deze site een goed beeld kunt krijgen van ons kampeerterrein, dat gelegen is op een van de mooiste plekken van Twente.

Natuurcamping “De Kunne” is een kleine camping die in het natuurgebied Lutterzand gelegen is. Het midden in de natuur gelegen kampeerterrein ligt aan de Dinkel in de plaats De Lutte. Deze unieke ligging heeft als grootste voordeel, dat u rechtstreeks te voet of per fiets, het natuurgebied kunt betreden.

Natuurcamping “De Kunne”, is bij uitstek ook in het hoogseizoen geschikt voor de 45 plusser die de rust zoekt. Door de
afwezigheid van speeltoestellen,speelveld en geen animatie/georganiseerd vermaak is een verblijf op onze camping met kinderen niet geschikt (geen overnachtende kinderen). Natuurkampeerplaats De Kunne is dus geen gezinscamping.

Wij hebben op onze natuurkampeerplaats zonnige plaatsen met uitzicht op het mooie Dinkeldal, plaatsen gelegen tegen de bosrand en enkele geheel schaduw rijke plaatsen. Ook hebben wij enkele mooie en ruime plekken voor campers.

U kunt direct vanaf ons kampeerterrein gebruik maken van het fiets en wandelnetwerk Twente, fietsknooppunten door het prachtige coulisselandschap van Twente en het Duitse grensgebied. Wij hebben als een van de weinige kampeerterreinen GEEN jaar of seizoenplaatsen. Vanaf 2019 is er geen TV aansluiting meer beschikbaar. Wij beschikken over zeer goede wifi (glasvezel aangestuurd).

Er zijn op dit moment Arrangementen beschikbaar.

 

Natuurkampeerplaats De Kunne; uniek gelegen aan de Dinkel in het prachtige Lutterzand
©2016 De Kunnen   |   Sitemap   |  Ontwerp: Webton.nl